Blog

Nieuwe website Goodijk Personeel: een digitale tour!

Als het om de juiste connectie tussen professionals en opdrachtgevers gaat waren we al helemaal up to date, onze website kon nog wel een upgrade gebruiken! En daar hebben we de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Op het vernieuwde Goodijk.nl vind je o.a. vacatures in de bouw, informatie voor professionals en opdrachtgevers en de mogelijkheid om je online in te schrijven of om direct met ons te appen. Volg een digitale tour op de nieuwe website van Goodijk Personeel! 

De nieuwe website van Goodijk Personeel 

Welkom op de nieuwe website van Goodijk Personeel. Dat je hier bent terechtgekomen is al een goed begin, laten we samen verder kijken naar de mogelijkheden voor een samenwerking! We hebben alle informatie voor professionals en opdrachtgevers, onze bouwvacatures, het team en de mogelijkheden om (direct) met ons in contact te komen overzichtelijk in kaart gebracht. In een 2022-jasje, met bijbehorende gebruiksgemakken en foto’s van voor én achter de schermen. 

Vacatures in de bouw 

Vacatures in de bouw, bouwvacatures, bouwkundige banen: hoe je ze ook wilt noemen, Google stroomt over van het aanbod. Waar het ons om gaat is de beste match! Op de nieuwe website van Goodijk Personeel vind je een overzicht van actuele bouwvacatures. Wij richten ons op bouwprofessionals met mbo+, hbo en wo niveau. Hierbij kun je denken aan een baan als werkvoorbereider, technisch tekenaar, projectleider of calculator in de bouw.

Een opdrachtgever die écht bij jou past 

Bij Goodijk investeren we in onze bouwprofessionals. We kijken niet alleen naar je talenten op papier, maar veel meer nog naar jou als persoon. Om met plezier naar je werk te gaan is het belangrijk dat je iets doet waar je blij van wordt, waar je toekomst in ziet. Een groot onderdeel hiervan is de persoonlijke klik met de opdrachtgever. Passen jullie bij elkaar, is het een match? Op onze nieuwe site hebben we deze persoonlijke touch nóg meer naar voren laten komen en het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: je kunt je o.a. direct inschrijven en online solliciteren. 

Leestip: Diploma Bouwkunde? Bij deze bedrijven kun je meteen beginnen! 

Professionals vinden en binden 

Ben je een werkgever in de bouw – de eigenaar van een bouwbedrijf, architecten- of ingenieursbureau bijvoorbeeld – en juist op zoek naar professionals? Ook opdrachtgevers bieden wij persoonlijke begeleiding. We gaan echt op zoek naar the right (wo)man for the job en zijn een partner, niet zomaar een bureau.

Het team achter Goodijk Personeel 

Goodijk Personeel bestaat al ruim twintig jaar. We zijn in 1997 begonnen als eenmanszaak van Sjoerd Goodijk en inmiddels runnen we de zaak als een echte drie-eenheid: Sjoerd, Monique en Joyce. We vertellen je graag meer over onszelf en ons aanbod. Dit kan via het online contactformulier, telefonisch, via de mail of door ons te appen!