Opdrachtgevers

Wij denken proactief met je mee en gaan op zoek naar de juiste professional op papier en in de praktijk.

Samenwerken met professionals

De Nederlandse bouwsector ontwikkelt zich snel. Dit maakt personeel vinden een uitdaging, zeker als het om gespecialiseerde professionals gaat.

Zoek jij als opdrachtgever professioneel bouwpersoneel? Niet zomaar een werknemer maar iemand met kennis, ervaring en vooral de juiste instelling. Een professional die bij jou past. Wij bieden de mogelijkheid om snel te schakelen en flexibel met je mee te denken. Van de vacaturetekst tot en met de contractbesprekingen en met een scherp oog voor de perfecte match.

Bouwpersoneel gezocht? Goodijk gevonden!

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in baanbemiddeling en in die tijd niet alleen de nodige kennis, maar ook een breed netwerk opgebouwd. Een netwerk met opdrachtgevers en professionals, die we nog regelmatig spreken. Deze persoonlijke betrokkenheid heeft ons kleine team groot gemaakt. Personeel vinden is één, personeel binden serious business! Wij kijken daarom niet alleen naar de functievereisten in de vacature, maar ook naar de match met het bedrijf.

De selectieprocedure

De bouw heeft toekomst en wie weet ligt jouw toekomst wel in de bouw! Werkgevers zijn hard op zoek naar goede bouw professionals. Wij zorgen voor de juiste verbinding

Persoonlijke kennismaking

Bij Goodijk werken we met korte lijnen, snelle acties en een flinke dosis mensenkennis. Een mix van kennis en ambitie is het fundament voor een goede samenwerking

Onze opdrachtgevers

We kennen de mensen en de organisaties waarmee we samenwerken, gaan regelmatig met je in gesprek en zijn alles behalve een uitzendfabriek.

Professionals aan het woord

Wij kunnen je zelf natuurlijk alles vertellen over de fijne kneepjes van ons vak, maar de meningen van professionals die je voorgingen zijn meer waard dan welk salespraatje dan ook! 

Veelgestelde vragen:

Wij zoeken personeel, hoe kunnen jullie ons helpen?

Passende professionals vinden wij in ons databestand en netwerk en door werving, op o.a. social media en verschillende websites. Omdat wij dit werk al meer dan 25 jaar doen, hebben we een uitgebreid netwerk. We bieden de juiste ondersteuning, begeleidende gesprekken en doen altijd een referentiecheck.

Wat is de toegevoegde waarde van personeel werven via Goodijk?

Wij ontzorgen opdrachtgevers volledig. Dit doen we o.a. door het vinden, spreken en screenen van de juiste professionals. Hiervoor zetten we ons uitgebreide netwerk in. Wij richten ons al 25 jaar op met het werven en plaatsen van bouwprofessionals. Dit maakt ons specialisten binnen ons vakgebied en we nemen onze opdrachtgevers hiermee veel werk uit handen.

Hoe werkt Goodijk Personeel als detacheringsbureau?

Wij bieden ondersteuning vanaf de vacaturetekst tot en met de contractbesprekingen en met een scherp oog op de perfecte match.

Welke bemiddelingsmogelijkheden zijn er?

Werving & selectie, detachering en professionals inhuren die op zzp-basis werken.