Daarom
Goodijk

De juiste match tussen professional en opdrachtgever is het fundament voor een goede samenwerking.

Goodijk staat voor groei

Als baanbemiddelaar in de bouw richten wij ons op (hoger)opgeleide vakmensen: midden- en hoger kaderpersoneel in de bouw met mbo, hbo of wo niveau. Een doelgroep die vaak moeilijk wordt gevonden door werkgevers. 

Hiervoor putten we deels uit ons netwerk en archief, maar bereiken we met strategische campagnes ook latent werkzoekenden. Een sterk staaltje vakwerk om de juiste specialist te vinden!

De bruisende bouwsector

De bouw heeft toekomst, maar om die te kunnen waarborgen heb je wel goede vakmensen nodig. Wij gaan direct op zoek naar de juiste kennis en ambitie.

Korte lijnen en snelle acties

Geen callcenter, 3 keer worden doorverbonden of een terugbelverzoek achterlaten. Bij Goodijk krijg je meteen de juiste persoon aan de lijn en denken we actief met je mee.

Wij kennen je écht en jij ons!

We kennen de mensen en de bedrijven waarmee we samenwerken, gaan regelmatig met je in gesprek en zijn alles behalve een uitzendfabriek!

Fullservice baanbemiddeling

Onze samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking.
We horen graag het verhaal achter het bedrijf, zodat we weten wie je precies zoekt. Aan de hand van deze informatie kunnen we je, indien gewenst, ook helpen met het opstellen van een vacature. Die delen we binnen ons persoonlijke netwerk, op onze website en op de social media-kanalen van Goodijk Personeel.
Na een zorgvuldige selectieprocedure stellen we meerdere professionals aan je voor, die wat ons betreft geknipt zijn voor de job
en waar we altijd streven naar het inwinnen van referenties.
Het is belangrijk om te weten wat het trackrecord is van een professional.
Voor ons maar vooral voor jou als opdrachtgever.

Hoe werkt het

De passie achter Goodijk

Werkgevers zijn hard op zoek naar goede vakmensen en bouwprofessionals zijn niet altijd op de hoogte van het actuele vacatureaanbod. Die twee bij elkaar brengen is geen hogere wiskunde, maar vraagt wel om de nodige inzet. Je kunt rekenen op korte lijnen, heldere afspraken en onze volle aandacht. Hiervoor zetten we een breed scala aan middelen in zoals gesprekken, testen, het inwinnen van referenties en online pr. Heb je een vraag en wil je snel schakelen met ons team? Dan kun je ons simpel en snel een app sturen.