Over
ons

Persoonlijk
Gedreven
Behulpzaam

De beste match tussen professional en opdrachtgever

Goodijk Personeel is een baanbemiddelaar voor midden- en hoger kaderpersoneel in de bouw. Met onze kennis, ervaring en een breed netwerk in de branche gaan wij op zoek naar de beste match tussen opdrachtgever en professional. Misschien wel voor jou!

Wie fluitend naar zijn werk gaat is ambitieuzer en productiever. Dat is ons uitgangspunt. De missie van Goodijk? Een succesvolle samenwerking realiseren voor de lange termijn. Meer weten over ons aanbod? We maken graag kennis met je.

Om de verbinding tussen vraag en aanbod te kunnen maken, moet je simpelweg de juiste mensen connecten

Wij zijn er voor jou

Wil je advies op maat en persoonlijke begeleiding naar een nieuwe baan? Plan een vrijblijvend intakegesprek met onze recruiters, waarin we samen de vervolgstappen bepalen.

Maak een afspraak

Een groot landelijk netwerk in de bouw

Goodijk Personeel is in 1997 opgericht en heeft in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd met lokale, regionale en landelijke bedrijven in de bouw.

De missie van Goodijk

Wij kijken naar je vaardigheden én naar de persoonlijke klik tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever. We streven naar een samenwerking voor nu en in de toekomst.

Persoonlijk, flexibel en betrokken

Je kunt op ons bouwen als het om persoonlijke aandacht en betrokkenheid gaat. We geven 1 op 1 advies op maat en denken actief met je mee.

Kennis & ervaring

Kennis is macht, ervaring de drijvende kracht achter onze ambitie om jou een stap verder te brengen in je carrière. Vind vandaag nog de baan die bij jou past.

Zoek je baan