Veelgestelde vragen

Vragen? Vind het antwoord tussen de veelgestelde vragen

Hoe kom ik met jullie in contact?

Wil je meer informatie over onze werkwijze, het vacatureaanbod of heb je een andere vraag over onze diensten? Je kunt ons iedere werkdag bellen op 055 533 97 25 , mailen naar info@goodijk.nl, ons online contactformulier gebruiken en appen mag ook:

Doen jullie ook W&S en baanbemiddeling voor zzp’ers?

Jazeker, voor bedrijven nemen wij de volledige werving en selectie over en zorgen we voor passend personeel. En ook als zzp’er kun je reageren op ons aanbod of een persoonlijk loonbaanproject opstarten samen met Goodijk.

Hoe helpen jullie mij met mijn loopbaan?

Doordat Goodijk Personeel professionals al meer dan 25 jaar helpt aan banen in de bouw, hebben wij een groot netwerk om in te zetten. Hierdoor hebben we meer ingangen en mogelijkheden dan wanneer je zelf op zoek gaat. We denken mee over jouw carrièrewensen, geven advies en bieden perspectief voor je verdere loopbaan.

Hoe kun je gedetacheerd, via werving & selectie of als zzp’er aan de slag via Goodijk?

Bij detachering krijg je een contactpersoon van Goodijk toegewezen en ga je aan de slag bij de samen overeengekomen opdrachtgever. Bij werving & selectie treed je direct in dienst bij de opdrachtgever. En als zzp’er word je door ons ingehuurd en verhuurd aan een opdrachtgever.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Onze baanbemiddeling begint met een kennismakingsgesprek. Op basis hiervan geven we persoonlijk advies en kijken we samen met jou waar kansen liggen, die aansluiten op jouw talenten en ambities.

Hoe werkt Goodijk Personeel als detacheringsbureau?

Wij bieden ondersteuning vanaf de vacaturetekst tot en met de contractbesprekingen en met een scherp oog op de perfecte match.

Hoe ziet het vacatureaanbod van Goodijk eruit?

Goodijk Personeel helpt met baanbemiddeling in de bouw. We focussen ons volledig op deze markt en zijn – net als jij – specialisten binnen ons vakgebied. Hierbij kun je denken aan functies als calculator, projectleider, verkoopbegeleider, inkoper, werkvoorbereider, BIM modelleur, tekenaar en uitvoerder. Wat we van jou vragen is een opleiding op mbo, hbo of wo-niveau.

Ik wil weten bij welk bedrijf de vacature is, kan dat?

In het kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over de opdrachtgever/vacature waar je interesse naar uitgaat. Voor die tijd respecteren we de privacy aan ieders zijde.

Kan ik als zzp’er ook solliciteren?

Jazeker, wij hebben ook opdrachten door heel Nederland voor freelancers en zien je sollicitatie graag tegemoet!

Kost solliciteren mij geld of worden er kosten op mijn toekomstige salaris ingehouden?

Nee, als professional maak je geen kosten als we jou helpen in je loopbaan. Alleen de opdrachtgever betaalt voor onze dienstverlening.

Wat is de toegevoegde waarde van personeel werven via Goodijk?

Wij ontzorgen opdrachtgevers volledig. Dit doen we o.a. door het vinden, spreken en screenen van de juiste professionals. Hiervoor zetten we ons uitgebreide netwerk in. Wij richten ons al 25 jaar op met het werven en plaatsen van bouwprofessionals. Dit maakt ons specialisten binnen ons vakgebied en we nemen onze opdrachtgevers hiermee veel werk uit handen.

Wat zijn de vervolgstappen na mijn sollicitatie op jullie website?

Wij nemen contact met je op en nodigen je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we de verdere mogelijkheden met je doornemen.

Welke bemiddelingsmogelijkheden zijn er?

Werving & selectie, detachering en professionals inhuren die op zzp-basis werken.

Welke CAO hanteren jullie?

De CAO van de opdrachtgever, ofwel de inleners CAO. Dit is wettelijk bepaald.

Wij zoeken personeel, hoe kunnen jullie ons helpen?

Passende professionals vinden wij in ons databestand en netwerk en door werving, op o.a. social media en verschillende websites. Omdat wij dit werk al meer dan 25 jaar doen, hebben we een uitgebreid netwerk. We bieden de juiste ondersteuning, begeleidende gesprekken en doen altijd een referentiecheck.

Zijn mijn gegevens veilig bij Goodijk?

Uiteraard, wij werken volledig volgens de privacywetgeving. Pas na jouw goedkeuring delen wij je gegevens met een onze opdrachtgevers.

Persoonlijk
Gedreven
Behulpzaam

De beste match tussen professional en opdrachtgever

Goodijk Personeel is een baanbemiddelaar voor midden- en hoger kaderpersoneel in de bouw. Met onze kennis, ervaring en een breed netwerk in de branche gaan wij op zoek naar de beste match tussen opdrachtgever en professional. Misschien wel voor jou!

Wie fluitend naar zijn werk gaat is ambitieuzer en productiever. Dat is ons uitgangspunt. De missie van Goodijk? Een succesvolle samenwerking realiseren voor de lange termijn. Meer weten over ons aanbod? We maken graag kennis met je.

Om de verbinding tussen vraag en aanbod te kunnen maken, moet je simpelweg de juiste mensen connecten

Ons werk is geen hogere wiskunde, maar draait om de juiste mensen vinden en verbinden.