Professionals

Werken als professional in de bouw

Werken als professional in de bouw is vaak een bewuste keuze, omdat het de branche is waar je hart ligt. En voor ons geldt hetzelfde! Bij Goodijk ben je daarom geen kandidaat, maar een professional met een gedeelde passie. 

Je wordt niet zomaar ergens geplaatst omdat er toevallig een vacature vrij is. Het vinden van de beste match staat voorop. Een baan waar jij echt op je plek bent. Jij bent de specialist binnen jouw vakgebied, dat is voor ons het uitgangspunt.

Geen kandidaat, maar een professional

Goodijk Personeel is een baanbemiddelaar voor de bouw. We focussen ons volledig op deze markt en zijn, net als jij, specialisten binnen ons vakgebied. Onze bemiddeling richt zich op mbo, hbo en wo-banen in de bouwsector. Om je aan een geschikt bedrijf te kunnen koppelen, is het belangrijk dat we weten wie jij bent en wat je drijft. Op basis daarvan zullen we je adviseren en op zoek gaan naar passend aanbod. Persoonlijk contact staat voorop. Je bent voor ons geen kandidaat, maar een professional.

De bouw heeft toekomst

De bouw heeft toekomst en wie weet ligt jouw toekomst wel in de bouw! Werkgevers zijn hard op zoek naar goede bouw professionals. Wij zorgen voor de juiste verbinding.

Korte lijnen en snelle acties

Bij Goodijk werken we met korte lijnen, snelle acties en een flinke dosis mensenkennis. Een mix van kennis en ambitie is het fundament voor een goede samenwerking.

Wij kennen je écht en jij ons!

We kennen de mensen en de organisaties waarmee we samenwerken, gaan regelmatig met je in gesprek en zijn alles behalve een uitzendfabriek!

Professionals aan het woord

“Het plaatje klopt: zij zijn blij met wat ik doe en ik zit hier écht op mijn plek”

Veelgestelde vragen

Kost solliciteren mij geld of worden er kosten op mijn toekomstige salaris ingehouden?

Nee, als professional maak je geen kosten als we jou helpen in je loopbaan. Alleen de opdrachtgever betaalt voor onze dienstverlening.

Hoe helpen jullie mij met mijn loopbaan?

Doordat Goodijk Personeel professionals al meer dan 25 jaar helpt aan banen in de bouw, hebben wij een groot netwerk om in te zetten. Hierdoor hebben we meer ingangen en mogelijkheden dan wanneer je zelf op zoek gaat. We denken mee over jouw carrièrewensen, geven advies en bieden perspectief voor je verdere loopbaan.

Welke CAO hanteren jullie?

De CAO van de opdrachtgever, ofwel de inleners CAO. Dit is wettelijk bepaald.