Daarom
Goodijk

Goodijk werkt aan jouw groei

Goodijk Personeel heeft in de afgelopen (ruim) 25 jaar een breed netwerk opgebouwd. Daar zijn we trots op. Maar nog trotser zijn we op onze aanpak! Want hoewel we als bedrijf zijn gegroeid, zijn we in ons hart klein gebleven. 

Je zult bij ons nooit naar 3 afdelingen worden doorverbonden, dagen wachten op antwoord of horen dat je 1 van de 327 sollicitanten bent. En voor opdrachtgevers geldt: geen ellenlange zoektocht en voorselectie. Dat regelen wij allemaal. We hebben deze en alle andere voordelen voor je op een rij gezet: Daarom Goodijk!

De bouw heeft toekomst

De bouw heeft toekomst en wie weet ligt jouw toekomst wel in de bouw! Werkgevers zijn hard op zoek naar goede bouw professionals. Wij zorgen voor de juiste verbinding.

Korte lijnen en snelle acties

Bij Goodijk werken we met korte lijnen, snelle acties en een flinke dosis mensenkennis. Een mix van kennis en ambitie is het fundament voor een goede samenwerking.

Wij kennen je écht en jij ons!

We kennen de mensen en de organisaties waarmee we samenwerken, gaan regelmatig met je in gesprek en zijn alles behalve een uitzendfabriek!

Vacatures voor hoger opgeleiden in de bouw

Als baanbemiddelaar in de bouw richten wij ons op (hoger)opgeleide vakmensen: midden- en hoger kaderpersoneel in de bouw met mbo, hbo of wo niveau. Een doelgroep die vaak moeilijk wordt gevonden door werkgevers en viceversa. Hiervoor putten we deels uit ons netwerk, maar bereiken we met strategische campagnes ook bedrijven waar je zelf niet snel binnenkomt. Een sterk staaltje vakwerk om jouw droombaan te vinden!

Hoe werkt het

De passie achter Goodijk

Werkgevers zijn hard op zoek naar goede vakmensen en bouwprofessionals zijn niet altijd op de hoogte van het actuele vacatureaanbod. Die twee bij elkaar brengen is geen hogere wiskunde, maar vraagt wel om de nodige inzet. Je kunt rekenen op korte lijnen, heldere afspraken, onze volle aandacht en een baan die jou op het lijf is geschreven! Hiervoor zetten we een breed scala aan middelen in zoals gesprekken, testen, het inwinnen van referenties en online pr. Heb je een vraag en wil je snel schakelen met ons team? Dan kun je ons simpel en snel een app sturen.

Lees meer