Reviews

“Het plaatje klopt: zij zijn blij met wat ik doe en ik zit hier écht op mijn plek”

“Ik werd door Monique benaderd op LinkedIn. Normaal ben ik niet zo van de online baanbemiddeling, maar de nuchtere toon van haar bericht sprak me erg aan. En wat ik ook heel fijn vond is dat Goodijk me kon koppelen aan opdrachtgevers in de buurt. Ik kreeg de mogelijkheid om als beginnend BIM-modelleur aan de slag te gaan bij Aan De Stegge Twello. Daar had ik als uitvoerder natuurlijk nog niet de juiste papieren voor, maar ik kon via Goodijk een opleiding ICN Solutions doen. Ze hebben me echt alle kansen gegeven om door te groeien. Ik ben van 60 uur per week op de bouwplaats naar 40 uur per week op kantoor gegaan en ik heb mijn oude werk geen dag gemist! Het plaatje klopt: zij zijn blij met wat ik doe en ik zit hier écht op mijn plek.”

Jordy ten Have

“Het is heel fijn dat ze je het zelfvertrouwen geven waarmee je stappen kunt maken”

Met een werkverleden in de interieurwereld, wist ik niet zeker of ik bij Goodijk kon aankloppen een baan die bij mijn ambities past. Een paar maanden later begon ik – op mijn verjaardag – aan mijn nieuwe baan als kopersbegeleider bij Vastbouw Groep. Zelf twijfelde ik enorm of ik wel een geschikte kandidaat was. Ik dacht: ‘Kan ik dat allemaal wel? Ik heb die diploma helemaal niet!’. Goodijk heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik dat wel kan. ‘We gaan het gewoon samen doen!’, was de spirit. Het is echt fijn dat ze je het zelfvertrouwen geven waarmee je die stappen kunt maken, anders heb je echt zoiets van: ‘Ik kom nooit binnen bij zo’n mooi bedrijf’”.

Margreet

“‘Papieren zijn niet alles’, was zijn eerste reactie tijdens ons kennismakingsgesprek”

“In mijn online zoektocht naar een baan kwam in Goodijk tegen. Ik heb altijd in de bedrijfskunde gewerkt. Ik had dus wel een technische achtergrond, alleen niet de papieren. Ik heb Goodijk gebeld en kwam toen in contact met Sjoerd. ‘Papieren zijn niet alles’, was zijn eerste reactie tijdens ons kennismakingsgesprek. Ik ben echt blij dat ik deze kans heb gekregen en gegrepen dankzij Goodijk! Vooral dat stukje waarin ze tegen me zeiden: ‘Ga nou maar gewoon’. Ze zagen de goede match tussen mij en Stedin meteen. Ik heb ook wel eens met bureaus gewerkt die als een robot naar je cv kijken en niet naar de persoon. Dan krijg je mismatches. Ik ben nu werkvoorbereider bij Stedin en doe dit met veel plezier. Zeker geen mismatch!”

Albert Kooijmans

“Niet elk bedrijf doet zoiets voor je”

“Ik ben afgestudeerd in Zuid-Italië en woon pas 3 jaar in Nederland, maar dat was voor Goodijk geen probleem. Ze hebben alles op alles gezet om een passende functie voor mij te vinden! Ik reageerde op een vacature die Goodijk had uitstaan en kwam zo in contact met Monique. We planden een kennismakingsgesprek op Skype, waarna ze voor mij op zoek ging naar passend aanbod. Mijn Nederlands is nog niet zo goed. Dat was wel iets waar ik twijfels over had, maar daar hebben ze me bij Goodijk helemaal in begeleid. Ik had voor die tijd al ervaring met andere HR-bedrijven, bij Goodijk is het contact veel persoonlijker. Monique was altijd erg aardig en benaderbaar. We hadden contact via de app en ze ging zelfs mee naar gesprekken. Niet elk bedrijf doet zoiets voor je! Ik werk nu als BIM Modelleur bij Ter Steege Bouw Vastgoed in Apeldoorn. Hiermee zorg ik ervoor dat processen worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd.”

Mario Barracchia

“Ik vind vooral de persoonlijke informatie en referenties over de professionals erg fijn!”

“Sjoerd en ik hebben elkaar in oktober 2016 voor het eerst ontmoet. Sjoerd heeft toen een professional aan mij voorgesteld en ik voelde meteen een goede klik met hem en Goodijk Personeel. Wat ik vooral erg fijn vind, is de persoonlijke benadering. Hij is erg betrokken en mensgericht. In de loop der jaren heb ik veelvuldig contact gehad met Sjoerd, waardoor hij goed weet wat past bij Aan de Stegge Twello. Op dit moment werkt er een modelleur bij Aan De Stegge Twello, die door Goodijk aan ons is voorgesteld.”

Carolien Brouwer

“Toen Ter Steege op zoek was naar personeel zijn de banden weer aangehaald”

Wijnand van Schijndel is adjunct directeur bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, een vaste opdrachtgever van Goodijk Personeel. In het verleden heeft hij vaker contact gehad met Sjoerd Goodijk, dus toen Ter Steege op zoek was naar personeel zijn de banden weer aangehaald. Sinds 2019 zijn er, naar volle tevredenheid, al drie professionals bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn geplaatst.

Wijnand van Schijndel