Reviews

“Het plaatje klopt: zij zijn blij met wat ik doe en ik zit hier écht op mijn plek”

“Ik werd door Monique benaderd op LinkedIn. Normaal ben ik niet zo van de online baanbemiddeling, maar de nuchtere toon van haar bericht sprak me erg aan. En wat ik ook heel fijn vond is dat Goodijk me kon koppelen aan opdrachtgevers in de buurt. Ik kreeg de mogelijkheid om als beginnend BIM-modelleur aan de slag te gaan bij Aan De Stegge Twello. Daar had ik als uitvoerder natuurlijk nog niet de juiste papieren voor, maar ik kon via Goodijk een opleiding ICN Solutions doen. Ze hebben me echt alle kansen gegeven om door te groeien. Ik ben van 60 uur per week op de bouwplaats naar 40 uur per week op kantoor gegaan en ik heb mijn oude werk geen dag gemist! Het plaatje klopt: zij zijn blij met wat ik doe en ik zit hier écht op mijn plek.”

Jordy ten Have

“Het is heel fijn dat ze je het zelfvertrouwen geven waarmee je stappen kunt maken”

Met een werkverleden in de interieurwereld, wist ik niet zeker of ik bij Goodijk kon aankloppen voor een baan die bij mijn ambities past. Een paar maanden later begon ik – op mijn verjaardag – aan mijn nieuwe baan als kopersbegeleider bij Vastbouw Groep. Zelf twijfelde ik enorm of ik wel een geschikte kandidaat was. Goodijk heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik dat wel kan. ‘We gaan het gewoon samen doen!’, was de spirit. Het is echt fijn dat ze je het zelfvertrouwen geven waarmee je die stappen kunt maken, anders heb je echt zoiets van: ‘Ik kom nooit binnen bij zo’n mooi bedrijf’”.

Margreet

“‘Papieren zijn niet alles’, was zijn eerste reactie tijdens ons kennismakingsgesprek”

“In mijn online zoektocht naar een baan kwam in Goodijk tegen. Ik heb altijd in de bedrijfskunde gewerkt. Ik had dus wel een technische achtergrond, alleen niet de papieren. Ik heb Goodijk gebeld en kwam toen in contact met Sjoerd. ‘Papieren zijn niet alles’, was zijn eerste reactie tijdens ons kennismakingsgesprek. Ik ben echt blij dat ik deze kans heb gekregen en gegrepen dankzij Goodijk! Vooral dat stukje waarin ze tegen me zeiden: ‘Ga nou maar gewoon’. Ze zagen de goede match tussen mij en Bouwbedrijf van Laar direct. Ik heb ook wel eens met bureaus gewerkt die als een robot naar je cv kijken en niet naar de persoon. Dan krijg je mismatches. Ik ben nu Medewerker bedrijfsbureau/KAM bij Bouwbedrijf van Laar en doe dit met veel plezier. Zeker geen mismatch!”

Albert Kooijmans

“Goodijk Personeel vindt de ideale match door jouw persoonlijkheid en doelen te doorgronden”

“Goodijk Personeel heeft mijn verwachtingen overtroffen door echt te begrijpen wie ik ben en wat ik wil. Niet elk bedrijf neemt de tijd om je persoonlijkheid en ambities te doorgronden, maar Goodijk Personeel heeft dat wel gedaan.
Ze hebben mijn persoonlijkheid en doelen grondig doorgrond en hebben daardoor de ideale match voor mij gevonden. Als resultaat werk ik nu bij Heijmans als Assistent Uitvoerder, een functie waarin ik mijn passie en ambitie kan waarmaken Ze gaan verder dan alleen het vinden van een baan, ze zijn echt gericht op wie jij bent als persoon. Ik waardeer hun inzet en zou Goodijk Personeel ten zeerste aanbevelen aan andere bouwprofessionals die op zoek zijn naar een bureau dat écht begrijpt wie ze zijn en wat ze willen bereiken.”

Ludo Boekhout

“Ik vind vooral de persoonlijke informatie en referenties over de professionals erg fijn!”

“Sjoerd en ik hebben elkaar in oktober 2016 voor het eerst ontmoet. Sjoerd heeft toen een professional aan mij voorgesteld en ik voelde meteen een goede klik met hem en Goodijk Personeel. Wat ik vooral erg fijn vind, is de persoonlijke benadering. Hij is erg betrokken en mensgericht. In de loop der jaren heb ik veelvuldig contact gehad met Sjoerd, waardoor hij goed weet wat past bij Aan de Stegge Twello. Op dit moment werkt er een modelleur bij Aan De Stegge Twello, die door Goodijk aan ons is voorgesteld.”

Carolien Brouwer

“Eerlijke communicatie en persoonlijke benadering maken een samenwerking met Goodijk Personeel waardevol”

“In mijn werk waardeer ik de eerlijke communicatie over de kandidaten bij Goodijk Personeel, omdat ik zelf ook deze aanpak hanteer. De persoonlijke benadering is voor mij het belangrijkste criterium bij het selecteren van kandidaten. Bij Goodijk Personeel heb ik ervaren dat deze waarde hoog in het vaandel staat. Ik heb al meer dan 25 jaar contact met Sjoerd en heb ook goede banden met Monique opgebouwd. Deze langdurige relaties getuigen van jullie betrokkenheid en consistentie als het gaat om klantrelaties. Ondanks de moeilijke arbeidsmarkt heeft Goodijk Personeel diverse nieuwe medewerkers weten te plaatsen bij ons.”

Ada Bergmeijer