Joyce Beekman

Recruitment Marketeer

Joyce kwam het team in december 2018 versterken. Zij is Recruitment Marketeer bij Goodijk en zorgt ervoor dat Goodijk bij de juiste bouwprofessionals en opdrachtgevers online opvalt doormiddel van creatieve, commerciële ideeën en samenwerkingen. Ze is verantwoordelijk voor de website, de social media-kanalen van Goodijk, online campagnes en voor het beantwoorden van inkomende mail, appjes en PB’s.

Binnen mijn functie hou ik mij bezig met het bedenken en schrijven van wervende content. Dit doe ik samen met ons team op het gebied van onder andere: sponsored content, blogs, advertenties, video’s, foto’s en vlogs. De Sjoerd Toert video’s zijn daar een goed voorbeeld van. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo leuk!

Werkgeluk staat bij mij op 1. Daarom werk ik elke dag met veel plezier bij Goodijk Personeel, omdat dit precies is waar wij voor staan en gaan met het hele team.  “Ik haal veel energie uit sociale contacten, zowel zakelijk als privé. Thuis vind ik het fijn om samen dingen ondernemen met familie en vrienden. Met mijn man wandelen in het bos, gezellig lunchen met vriendinnen en nieuwe steden ontdekken met mijn zoon. Waar we natuurlijk ook gelijk een kijkje nemen bij de bouwprojecten van onze opdrachtgevers.
Verder ben ik een echte ‘green girl’ en ‘boekenwurm’. In de winter vind je mij regelmatig met een boek in mijn leeshoek en in de zomer met een boek in de hangmat. Thuis hebben we een biologische tuin en verbouwen we verschillende fruit en kruiden voor voor het hele jaar.