Monique Vrijbergen

Sr. Consultant

Monique is in april 2018 aangeschoven als Consultant bij Goodijk. Ze doet intakes met werkgevers en werkzoekenden, koppelt de juiste profielen aan elkaar en stopt niet voordat de ideale match is gemaakt. Zowel onze opdrachtgevers, als de professionals zullen Monique vaak spreken!

Wil jij een baan in de bouw en heb je geen doorsnee profiel dan wil je dat Monique voor jou aan de slag gaat. Monique kan mensen goed coachen, bij onzekerheden, niet het juiste cv, zij zorgt ervoor dat je vol vertrouwen op gesprek kan gaan. Ze is een kei in het persoonlijk begeleiden en stimuleren van onze professionals naar een nieuwe job. 

“Tijdens het werk ben ik veel aan het woord, maar thuis luister ik graag naar andere mensen. Op verschillende podcasts, tijdens het wandelen. Dus voor een goede podcast tip kun je ook altijd bij mij terecht! Verder ben ik dol op reizen, samen met mijn drie kinderen en aanhang of gewoon lekker alleen met mijn man. De bestemming maakt ons niet zoveel uit, als er maar nieuwe dingen zijn om te ontdekken, we lekker kunnen eten en er genoeg tijd is voor elkaar!”