Sjoerd Goodijk

Sr. Consultant

Sjoerd is de oprichter en eigenaar van Goodijk. Hij begon in 1997 met Goodijk Personeel, toen nog een eenmanszaak. Als zoon van een architect en met zijn diploma’s Weg- en Waterbouw op zak en HTS Bedrijfskunde, kent hij het werkterrein als geen ander.

Hij is nog steeds de drijvende kracht achter ons bedrijf en heeft in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd als baanbemiddelaar in de bouw. Goodijk Personeel is meegegroeid, maar niet uit haar voegen gebarsten.

Sjoerd bezoekt professionals, bedrijven en denkt mee over de beste plaatsingsmogelijkheden en het verbreden van ons netwerk.

“Het leveren van de juiste kwaliteit en de persoonlijke relatie met professionals en opdrachtgevers maken mijn dagelijks werk afwisselend én plezierig. ‘Zonder wrijving geen glans’, is één van mijn uitspraken. Elkaar de waarheid zeggen, zonder een ander de les te lezen, is een groot goed. Ik ben getrouwd met mijn jeugdvriendin uit Sneek, we hebben een dochter en een zoon, vertoeven graag op Terschelling en varen met onze historische bakdekkruiser in Friesland. Om tot rust te komen is o.a. Scandinavië een favoriete vakantiebestemming.”